Nagyteljesítményű újgenerációs marófejek

1.082.641 Ft + áfa

Nagyteljesítményű újgenerációs marófejek

A marófejek családjába, a legkevésbé ismert és elismert marófejek között sorolhatjuk a “kukoricamarókat” a marófej kialakításának köszönhetően alkalmaz felületi simításra és nagyolásra is! A több sorban egymás felett nagy pontossággal elhelyezett lapkáknak köszönhetően a fej minden megmunkálási formára alkalmas, így csökkenthető a szerszámozási költség, és a felhasznált forgácsolószerszámköltség is! Megkönnyíti és javítja a gyártani kívánt termék elhelyezését, és gyártásra fordított idő mennyiségét ezáltal a költségek csökkennek a termelékenység javul és a felhazsnáló nagy mennyiségű pénzt takarít meg!

Kialakítást tekintve a fejegység egy mindösszesen 46 dolgozó éllel ellátott különleges váltószögben elhelyezett élgeometriával rendelkezik, ezáltal a forgácsolás közben keletkezett rezgéseket a dolgozó élek folyamatosan kioltják és ezáltal  a szerszám élettartama a csillapított rezgésnek köszönhetően hatványosan megemelkedik! A dolgozó élek elhelyezkedése oly módon történt a fejegységen, hogy a fej palást felületével is alkalmassá teszi simítási munkák elvégzésére! A kialakítása teljes egészében világújdonságnak számít.

Árajánlat kérése

Messenger alkalmazáson keresztül is kérhet tőlünk árajánlatot, ahol gyorsabb és részletesebb választ kaphat a termékeinkről!

Árajánlatkérés

1 + 13 =